Az úgy kezdődött, hogy szombaton kirándultunk egyet az öcsémék barátaihoz, akiknek kecskefarmja van. Semmi marketing, annyi infót kaptam róluk, hogy Galpesi Kecsketenyészet és ennyi.
Az csak egy dolog, hogy egy helyen én még életemben nem láttam ennyi kiskecskét (a cuki és a jajjdeédes kategória között mozogva), de isteni kecskesajtot készítenek mindenféle ízesítésben. Vettünk is snidlingeset, meg zöldfűszereset, szóval ehhez kellett valami kisérő, ami a képen látható rozmaringos kenyér lett végül.
Hozzávalók:
30 dkg liszt
2 dl tej
csipetnyi élesztő
pici cukor, só, bors, rozmaring apróra vágva
A tésztát megdagasztottam, és jó két órát hagytam kelni sütés előtt. A cipó tetejét egy kis tejjel kentem meg, és kb 40 perc alatt sütöttem készre.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.