Rendszerint este kilenc magasságában esek haza, és persze miután egész nap csak kutyafuttában van időm enni, este rááldozok egy órát, hogy összeüssek magamnak valamit.
A tortellini/ravioli mindig jó választás, de a boltban kapható szárított-hűtött választékot érdemes feldobni, mert a sima sajttal megszórós megoldás nagyon száraz...
Nekem az egyik kedvencem a pár csepp olivaolajon megpirított kolbász és lilahagymakarikák egyvelege, amit egy tubus kempingsajttal szoktam összerottyantani. Ebbe krémes elegybe öntöm bele a kifőtt tésztafalatkákat, aztán a végén egy kis bazsalikommal, vagy metélőhagymával szórom meg...
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.