A kis mozzarellagolyók látszólag a világ legértelmetlenebb teremtményei, aztán most kiderült róluk, hogy nagyon jó salátafeltét lesz belőlük, ha bebundázva kisüti az ember. Semmi kecmec nincs vele, a panírmorzsába raktam egy kis borsot, és bazsalikomot. Érdemes magas falú edényben sütni, hogy azonnal ellepje az olaj, és ne képződjön szalagaz oldalán, mint a fánknak. Akkor nem folyik ki a bundából a sajt.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.