A jobb cukrászatokban (vagy az álminimalista, "teislehetsztiptopkonyhatündér" tipusú főzőcskeműsorokban) néha látni cukrozott ibolyát. A lila apróságot régóta vadászom, itthon nem igazán lehet kapni, sőt még a receptjét sem találtam meg sehol. A nagyim kertjében ipari mennyiségben terem, bár láthatjátok, ez nem a klasszikus lila, inkább a fehér-átmenetes. Azon töprengtem, hogy ha leszedem, és valami kandírozásfélét elvégzek rajta, összetöpped, megcsúnyul. Más ötletem nem nagyon van, aki tudja a receptet, az súgjon... :-)
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
nana · http://www.vegasztromania.blogspot.com 2008.04.18. 18:52:45
(www.culinaris.hu)
Merci · http://prante.wordpress.com 2008.04.18. 21:33:20
www.gportal.hu/gindex.php?pg=316299&nid=67121&PHPSESSID=54a2b941b4dddf8c1f654af09f2c7f3d
Balzsam · http://balzsam.blog.hu 2008.04.21. 07:53:01
Balzsam · http://balzsam.blog.hu 2008.04.21. 08:19:29
köszönöm szépen az ötletet
Merci · http://prante.wordpress.com 2008.05.01. 22:22:30