Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.07.06. 12:38 Balzsam...

Gyümölcsnap...

 

  Igen, többször kellene ilyen, és még többször, és még többször. Merthogy ezzel semmi más tenivaló nincs, mint hogy a gyümölcs húsát le kell turmixolni, és ennyi. Ajánlom a görögdinnyét is erre a célra, mert minimális kalóriát tartalmaz, és isteni finom. 

Én egy pöttyöslabdányi méretű dinnyét vettem, az két embernek elég. Érdemes egy kis ásványvízzel hígítani, mert önmagában kicsit sűrű, de aki úgy szreti, hát hajrá. 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ásványvíz sárgadinnye


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr17555619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása