Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.05.11. 21:51 Balzsam...

Szerda este Dr. House...

 

 

Azzal kezdeném, hogy kedvenc sorozatunkat hetek óta alibinek használjuk (én másnap újra szoktam nézni). Dr. House biztosan annyit mondana:

-Maguk akkor most önsajnáló klubot rendeznek az én káromra, hogy aztán "minden pasi görény" felkiáltással  a képzeletbeli tetemünkön ugráljanak???

Igen. Különben meg hat tonna piros-ropogósra sült csirkeszárny, egy bödön soksajtos mártogatós, nagy kupac zellerszár, némi bor, és egy teli cumisüveg mellett ér ilyet csinálni. Még négyhónapos druszám sem ellenkezik.

Szóval ettől még Gregory is befogná. Különben is, néha figyelünk a filmre is.

És igérem, mostmár én is nekiugrok a főzésnek, de egy kis konyhai baleset miatt lesántultam, szóval van ám megfeleő indokom a lazsálásra... Különben is egy nagy csokor bodzavirág várja a felhasználást egy söröspohárban. Na? 

 

2 komment

Címkék: bor zeller csirkeszárny dr.house berci zsuzsi cumisüveg szilvi kéksajt olgi


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr61464258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olgi 2008.05.12. 20:06:17

hűűűűűűűűű, a csirkeszárnyak! baromi jól festenek pont a csirkeszárnyak mellett! :-) szerencsére a péntek estéről szó sem esett... ;-)

Balzsam... 2008.05.12. 20:15:45

A péntek estéről egy darab rettenetesen sikerült fotó készült, úgyhogy hagyjuk... különben nem is ettünk sokat, csak rengeteget....és az nem számít :-P
süti beállítások módosítása