Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.02.16. 17:21 Balzsam...

Üssetek agyon...

Tudom, hogy bűn tél közepén epret venni, mert fóliás, meg ízetlen, meg miegymás, de akkor is. Egy adag vaníliás tejberizsért megéri. Egyszerű, fél decivel több tejet öntök a rizsre, plussz egy löttyintésnyi vizet hogy ne égjen le, és amikor mér majdnem megfőtt a rizs, vaníliapudiggal sűrítem. Aztán jöhet rá a lényeg, az eper. Jah, majd elfelejtettem. Mézzel kell édesíteni. Lehetőleg hársmézzel, annak isteni aromája van....

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr6341770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása