Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2009.01.05. 10:42 Balzsam...

Kis esti mese...

 

  Vendéggel, vagy anélkül, nálam mindig a sültcsirke a legegyszerűbb vacsora, mér csak azért is, mert nem kell hozzá sokminden, és elkészül mialatt az ember más otthoni dolgait intézi. Nem kell őrizgetni, kevergetni, csak betenni, és kész. A mártogatós meg mindig változó, mostanában a (ritkán látogatott) Lidl-ben kapható salsa, és egy tejfölös mártás  kedvenc.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr46858494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása