Bár én csak kis tételben készítettem, érdemes ezt a fajta kacsacombot nagy adagban is sütni, mert könnyű a hűtőből előkapni, és mondjuk némi salátához feltálalni. Tök egyszerű: megsózni, megborsozni, kicsit beirdalni a combokat, majd a résekbe fokhagymát tömködni, bekenni kacsazsírral, és megszórni mustármaggal. Én víz helyett egy pici fehérbort szoktam alálöttyinteni, de ez mondjuk ízlés kérdése. Köretnek hagymáskrumpli után kiáltozik....
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.