Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.12.16. 08:58 Balzsam...

A boltban lőttem...

 Ritkán veszek boltban ilyesmit, mert hajlamos vagyok inkább magam készíteni a pástétomokat. De ez itt guszta volt, és szinte hápogott a pultban, hogy vegyem meg. A portói kacsamáj ízléses tálban kifagyasztva, vékony zsírréteggel a tetején várta a vevőket az egyik nem túl nagy közért pultjában. 15 deka került belőle 700 forintba, tehát nem volt ugyan olcsó, de túl drága sem (kennyérrel két főre való vacsi jött ki belőle).

Ízre pedig pont az, amit vár tőle az ember, szolíd íz, krémes állag, még az sem zavart, hogy én másképp szoktam elkészíteni a májat, tehát  nem hiányzott belőle a fokhagyma sem. Sajna receptet nem mellékeltek hozzá, de ha tud valaki ilyesmivel szolgálni, akkor még a bejelentkezős kommentelés se tartsa vissza, hajrá... 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr1825651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása