Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.10.04. 18:23 Balzsam...

Hű, meg ha...

  Az addig oké, hogy öt napja még a kompkikötőben álltunk, de mire hazajöttünk, a szép magyar konzumvilág a nyakunkba szabadította a karácsonyi készülődést. Igen, azt. Amitől minden évben herótunk van, mert a békés családi együttlétet manapság tízből kilenc ember brutálvásárlásokkal helyettesíti.

Tehát mai élmény: bementem az egyik lakberendezési nagyegységbe, ahol pénteken helyes kék kockás fedelű üvegek vigyorogtak rám. A dunsztosüvegek mögött mit látok? A szélszlányok karácsonyfagömbökkel egyensúlyoznak, meg csillivilli miegymásokkal, amit ideoda lehet aggatni a lakásban. Írd és mondd, múlt héten még nyár volt. Fenébe. Csak azért nem írok csúnyábbat, mert eszembe jutott az a pácolt libamell recept, amit tavaly óta karácsonyi tradíciónak kiáltottam ki....vesszenek a műfenyők!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr46696165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása