Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.05.18. 20:16 Balzsam...

Adatbázis...

 

Olyan vagyok, mint az egyszeri lány aki mindenre rácsodálkozik, megfogadja, hogy betartja a szabályokat- elvégre abból baj nem lehet, aztán tojik rájuk. Van a hűtő tetején sok-sok szépséges szakácskönyv, szorgalmasan vásárolok újabb és újabb darabokat, aztán még meg is nézegetem őket, gúvadó szemekkel fogadom meg, hogy azt a gusztát, meg azt akis könnyűt megcsinálom, aztán valahogy nagyon ritkán veszem őket elő. Pedig sok hasznos dolog van bennük, csak én nem vagyok az a "végy két tojást" tipus. Inkább kitárom a hűtőajtót, és mindent bele alapon készítek vacsit.

Kedvencek viszont szakácskönyvben is vannak, pl a (középtájt látható) Görög kulinária. Na az mindent visz. De inkább a Provance című kötetet ajánlanám, ami leginkább utikönyvvel párosított gasztrolexikon. Akit érdekel a téma, az rongyosra fogja olvasni, mert nemcsak a klasszikus francia konyha alapfogásai vannak benne, de még a különleges aprócukorka készítése, vagy a gyümölcskandírozás fogásai is megtalálhatók benne.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szakácskönyv


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr34475781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása