Napokig kerestem megfelelő répatorta receptet, aztán az én répatortám a sok-sok találat keveréke lett. Minden jót beleraktam, az egyik recept barnacukrot írt, a másik fehér, és barnacukor elegyét, a harmadik mézet. Én mindegyikből tettem egy keveset, és ez lett az eredmény.
Hozzávalók:
5 tojás
2 ek kristálycukor
2 ek barnacukor
1 ek méz
5 ek liszt
1 cs sütőpor
3 közepes répa reszelve
Máz:
2 cs. Natúr medvesajtkrém
fél cs vaj
1 ek méz
1 kávéscsésze porcukor
kandírozott narancs
A tésztához piskótát készítünk, majd beleforgatjuk a reszelt répát. 25 perc alatt sül meg.
A máz hozzávalóit a narancshéj kivételével összekevertem, és rákentem a tészta tetejére. A narancshéj lett a díszítés, a zöld valami a tetején a maradék krém egy kis mandulaaromával.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.