Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2009.02.17. 06:49 Balzsam...

Három évtized emléke

"Emlékszel? Az esküvőnk után nem sokkal, Szilvásváradon ettünk utoljára pisztrángot...Isteni volt..."

Na ez a beszélgetés hangzott el hétvégén Anyukámék között. Három évtized után, most először, a piacon szerezte be Anyu a csinos halacskákat, hogy jó kis ebéd legyen belőlük. A két pisztráng mindössze 900 forintba került, és bőven elég volt a családnak arra, hogy némi körettel megebédeljem belőle. Az egyszerűség elvén mindössze só, bors, és fokhagyma kerül a halacskákra, majd sütőben némi olívaolajban hemperegve szépen megsültek... Petrezselymes krumpli illett hozzá.

Szólj hozzá!

Címkék: pisztráng fokhagyma bors


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr83947926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása