Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.06.11. 17:35 Balzsam...

Kegyelemdöfés

 Norbit jó régóta ismerem. Munkám során párszor összhozott vele a jó sors, és bár ambiciózusságát néha kiszeltündei magasságokba tudja tornázni (szó szerint) azért én egyvalamit nagyon becsülök a mi Norbinkban.  Hosszú éve után ő volt az első, ai tömegesen tudta leszoktatni az embereket az össze-vissza zabálásról.

A "hurkát enni gumicukorral" mozgalomnak ugyan még nincs vége, de Norbi mindent bevet, hogy ne nőjön még a szemünk köré is zsírpárna. Például itt van az ananászchips. Ettetek már ilyet. Na ez a világ legellentmondásosabb kajája. Olyan mint a Mesekeksz. (bocs, ez jutott először eszembe az addiktív édességek közül) Tudjuk, hogy nem jó, de addig eszsük, amíg van. Mert a rohadéknak van valami az ízében, amitől nem lehet leállni.

Tegnap az utcán nyomtuk magunkba Lujzával, kb két perc után levontam a végső következtetést:-Te figyu, ez olyan, mint a szárított gyomorsav... Lujza persze röhögött, de hát tényleg olyan.

Úgyhogy aki bátor ezt eszi. Különben is az ananászról minden földi jót elmondtak már, nem hiszem, hogy leszáradna tőle a bal fülünk...

 

  

Szólj hozzá!

Címkék: ananász chips


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr74515081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása