Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.12.16. 11:29 Balzsam...

Karácsonyi menühöz...

Bár én csak kis tételben készítettem, érdemes ezt a fajta kacsacombot nagy adagban is sütni, mert könnyű a hűtőből előkapni, és mondjuk némi salátához feltálalni. Tök egyszerű: megsózni, megborsozni, kicsit beirdalni a combokat, majd a résekbe fokhagymát tömködni, bekenni kacsazsírral, és megszórni mustármaggal. Én víz helyett egy pici fehérbort szoktam alálöttyinteni, de ez mondjuk ízlés kérdése. Köretnek hagymáskrumpli után kiáltozik.... 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr33825883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.