Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.10.20. 08:09 Balzsam...

Nyami...

 

Szombaton hazajött velem egyy jópofa grillcsirke, úgyhogy csak köretet kellett hozzá rittyenteni. A hűtőben volt némi kéksajt, úgyhogy a fent látható csőben sült finomság lett belőle. Tényleg egyszerű, és kb 20 perc alatt készen van.

Hozzávalók:

2 szem krumpli/fő

kéksajt

valamilyen karakteres zöldfűszerkeverék (nekem erdeigombás van most otthon)

só, bors

olívaolaj

Üvegtálban egymásra rétegezzük a vékonyra szeletelt krumplit, a sajttal, rétegenként megsózzuk, fűszerezzük, az utolsó réteg sajtot még megspricceltem olívával, aztán irány a sütő 15 percre. Hát ennyi...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr34722521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.