Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.08.30. 13:22 Balzsam...

Előételnek...

 

Amióta rendszeresen készítek csirkemájat ilyen olyan pástétomnak, azóta van mihez nyúlni, ha vendégek jönnek. Anyukám ajándékai között volt egy adag fagyasztott pogácsa is, amit kiengedve pár perc alatt megsütöttem. 

A pogikat libazsíros csirkemájjal töltöttem, némi lilahagymával, és méregerős zöldpaprikával tálaltam. Szigorúan előétel kategória, ha a keves vendég fegyverrel követelőzik, akkor sem szabad belőle többet adni neki. Akkor miből nassolhatna az ember a vendégség után??? 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr25640912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcsi 2008.08.30. 15:27:44

Ez fogyókúrás pogi?
Üdv.

Balzsam... 2008.08.30. 17:00:47

Az semmi, de a májconfit sem az... de a vendégeknek mégsem adhatok natúrjoghurtot...fő a véznaság jeligével... :-D