Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.08.19. 05:27 Balzsam...

Fogyókúra 1. nap

  Nem mertem még mérlegre állni, mert az első napokban mindig csalóka az eredmény. Az első napon délelőtt sárgarépával csaptam be a tudatomat, miszerint azonnal és látványosan éhen kell halni. Hozzáteszem vegyi rásegítésnek bevetettem egy jól ismert anyagcserefokozót, (nem azt, amelyik a wc-hez láncol három napra, hanem a kíméletesebbet) így rengeteg víz távozik belőlem.

Délben bágyadt, szenvedő tekintettel kértem a menzán egy fél adag natúr csirkemellet, fél adag rizzsel, és önfeláldozón végignéztem, ahogy a kollegáim dupla palacsintákat tüntetnek el a szájnyílásukban. A dögök...

Délután kipróbáltam az egyébként gyerekek hülyítésére szolgáló tigrissel megvadított gyümölcspürét, miután rá volt írva, hogy csak 87 kalória. Hát egyszer elmegy, de nem lett a kedvencem.

Bűnöztem is, méghozzá este: ettem egy Kinder tejszeletet. ÉS igen, jobb lett a lelkemnek. ÉS igen, benne maradtam a 900 kalóriás keretben. ÉS igen, rohadt éhes vagyok.

Bónusz: frissítettem a Pergolát, mintegy másfél fejezettel.

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr69622400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcsi 2008.08.19. 06:54:36

Kitartás!
Drukkolok Neked.
süti beállítások módosítása