Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.07.25. 10:21 Balzsam...

Fagyóból ki, sütőbe be...

 

És mégis van élet a szabadság (zabadság) alatt is, Anyukám ilyeneket szed ki a fagyasztóból. Lényegében ugyanaz, mint amit az utcamenti látványpékségek készítenek, na de hát ez mégiscsak ténylegforrón jön ki a sütőből. Az a lényege, hogy nem kell vele semmit csinálni. Fagyasztóból ki, várni 2-3 órát, hogy felengedjen, megkeljen, aztán zutty be a sütőbe. Ez most baracklekváros, de van ám túrós is, meg tökmagospogi, meg mindenféle... a kész sütit nem volt időm lefotózni, mert elfogyott.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr5584904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.