Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.06.21. 05:42 Balzsam...

Este kilenckor éhes....

 

  Rendszerint este kilenc magasságában esek haza, és persze miután egész nap csak kutyafuttában van időm enni, este rááldozok egy órát, hogy összeüssek magamnak valamit.

A tortellini/ravioli mindig jó választás, de a boltban kapható szárított-hűtött választékot érdemes feldobni, mert a sima sajttal megszórós megoldás nagyon száraz...

Nekem az egyik kedvencem a pár csepp olivaolajon megpirított kolbász és lilahagymakarikák egyvelege, amit egy tubus kempingsajttal szoktam összerottyantani. Ebbe krémes elegybe öntöm bele a kifőtt tésztafalatkákat, aztán a végén egy kis bazsalikommal, vagy metélőhagymával szórom meg...

Szólj hozzá!

Címkék: oliva kolbász lilahagyma ravioli tortellini kempingsajt


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr4531761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.