Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.06.14. 09:12 Balzsam...

A legfinomabb csirkepác

Nemrég tanultam a tévéből (valami legyünktökéletesolasszakácsok műsorból) hogy ha két befőzőfólia között klopfoljuk ki a csirkemellet, akkor tökéletesen egyenletes lesz a végeredmény, és nem kell félni, hogy valamelyik része nem sül át a pipicicinek.

Bár eddig sem ez volt a rémálmom, a múltkor kipróbáltam, működik, tudom ajánlani.

Mégis Jobban szerem, z egyenetlen cafatkákat, pláne, ha erről a pácról van szó. A méz és a mustár keveréke egy kis olajjal olyan kérget pirít a húsra, hogy kár lenne elpazarolni holmi egyenletes szeleteken.

Hozzávalók:

mustár

méz

olaj

bors

annyi gerezd fokhagyma, ahány főre készül.

A keverékben legalább fél napot állni hagyni a husit, és a végén bordás grillserpenyőben kisütni. Mindenféle saláta passzol hozzá. 

Szólj hozzá!

Címkék: olaj méz mustár fokhagyma bors


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr87519678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.