Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.06.11. 10:54 Balzsam...

Dolce Gastronomia

Nna. Ez lesz az első olyan bejegyzés, amihez nincs fotó. Az én bűnöm, teljes mértékig vállalom érte a felelősséget. Aki friss paradicsommal akar érte megdobálni, az szóljon időben, elkapom, és levest főzök belőle.

Betértem a gasztroblogger kollegiák által egekig magasztalt, Dolce Gasztronomia névre hallgató boltocskába. A hely a Király utcában kelleti magát, és mivel tegnap ünnep volt (elvégre a bank leperkálta a lakásom árának teljes összegét az éppíttetőnek) ezért szolid ünneplésképpen ott vettem az uzsonnámat.

Namost a fotónemlét története itt kezdődött, mert a megvásárolt sajtkrém, amibe a készítője fenyőmagtól a hagymán át mindenféle isteni dolgot kevert, szóval amikor odaértem a csomaggal a bartánőmhöz, felkiáltottam: -Együk meg! Most!

A mennyeifinom sajtkrém a hozzárendelt magos bagettel együtt annyi idő alatt vándorolt a hasunkba, hogy nem is lett volna elég arra sem, hgoy elővegyem a fotómasinát.

Van még egy kis üveg bazsalikomos tésztaszósz a zsákmányból, de arról majd akkor, amikor beáldozom az éhség oltárán.  A sajtkrémet egyébként megpróbálom otthon is elkészíteni, majd beszámolok róla, hogy sikerült...

Szólj hozzá!

Címkék: dolce gastronomia


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr37514389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.