Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.06.01. 10:49 Balzsam...

Bársonyos-tárkonyos...

Az újkrumpli nálam önmagában is megállja a helyét, annyira puhára lehet sütni, hogy szétesik mire az asztalra kerül.

Mint az a képen is látszik sokat nem cicózok vele, a megtisztított aprókrumplit felngyelem, megsózom, borsozom, szórok rá az otthon lévő zöldfőszerekből, majd meglocsolom olivaolajjal. A plusz, amit imádok: teszek rá egy diónyi vajat.

Fólia alatt párolom meg, és utána a grill segítségével pirosra sütöm... hát ennyi. A végén azért mehet rá egy kis sajt.

Szólj hozzá!

Címkék: oliva sajt bors vaj újkrumpli


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr96497393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.