Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.03.25. 18:08 Balzsam...

A paradicsomok kukkolnak...

Ez még régen volt. Valahol olvastam, hogy ha nem eszik mendenféle mást össze-vissza az ember, akkor a tészta nem is hízlal. Sőt.

A dolog nem jött be, de a tészta néhány esetben kifejezetten pozitív élmény volt. Pláne, amikor a pestos-olivás-fetás (még mindig a pácolt változat) szószból koktélparadicsomok kukkolnak a serpenyőben, akkor az valami mennyei. Bár a képen nem látszik, szórtam rá parmezánt is. Igazi, olasz parmezánt. Így tökéletes volt...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr69396295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.