Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.03.24. 13:34 Balzsam...

Ébresztő...

 

Szem álmosan kinyit, gyorsan visszacsuk. Visszaalszik. Újrapróbálkozik, kitámolyog a konyhába, kávét készít (édesítővel, hogy aztán vicces legyen a többi) fürdőszobába vonul. Teavizet forral, tálcát készít, megrakja mindenfélével. Eredménnyel elégedett.

Enni kezd:

2 szelet pirítós rozskenyérből

1 adag májpástétom (saját, recept cseles csirkemájnál)

1 adag pácolt feta (saját, recept Irány Hellasz címszó alatt)

két karika lilahagyma

1 adag fehér tea mézzel

extrák: sok idő reggelizni, kedvenc tálca még szebb szalvétával, és nagyi porcelákancsója (ritkán veszem elő, féltem nagyon)

 

Szólj hozzá!

Címkék: tea feta pirítós májpástétom


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr26394548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.