A lencsét nem lehet nem szeretni. A tagadás tagadása itt sokszorosan érvényesül. Lencse mindig van itthon, ezért nem nehéz bármit is készíteni belőle. A változatosságát a feltétek adják, most éppen grillezett mozzarella, ÉÉÉÉÉS sült lilahagymás virsli. A lényeg persze a bazsalikomos olajban édes ropogósra sült lilahagyma, amire virslikarikákat dobtam, és az egészet összepirítottam. A sajtot a visszamaradt olajon sütöttem meg, ebből lett a mai vacsi. Holnapra is maradt egy adag.....
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.