Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.03.09. 15:38 Balzsam...

Csigabiga

Nnna. Adott a pékségben kapható lapos, alul ragacsos, befelé haladva egyre csokisabb termék. Vagy adott a teszkós sütike, ami néha friss, de néha olyan kemény, hogy embert lehet vele ölni. Mindez felejtős.

Leveles tészta, kakaópor, cukor. Ennyi kell hozzá, és bár az enyém a fagyasztóból jött, de páratlanná tette hogy otthon, a saját sütőmben sült, és illatozott, és hmmmm.....

Szóval a saját kakaóscsigánál nincs finomabb. És ez üt minden fogyókúrát.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr24372647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.