Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2009.12.16. 10:09 Balzsam...

Rakott hal mozzarellasajttal

Tudom, hogy mindenki utálja a fagyasztva kapható halfilét, és azt sem mondom, hogy mindig van a fagyasztómban, de időnként rákapok, mert sokmindent lehet belőle készíteni. Az egyik kedvencem a fűszeres panírban kirántott falatnyi darabokra vágott változat, a másik pedig ez a rakott, mert ezt is ezerféleképpen lehet variálni. Alapjáraton mustáros-sós-fokhagymás-olívás pácot készítek, amibe mehet még mindenféle fűszer, ami épp a kezembe akad (most épp Jamie Oliver chilis keveréke). A sütőtálba rakott halszeetekre aztán rakok egy réteg paradicsomot, és egy réteg mozzarellát. Az egészre rátörök egy gerezd fokhagymát, és egy nagy csipet bazsalikomot. Nagyjából 25 perc alatt sül meg.

Szólj hozzá!

Címkék: hal paradicsom mustár bazsalikom bors olíva balzsam mozzarella


A bejegyzés trackback címe:

http://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr381601626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.