Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2009.02.24. 15:22 Balzsam...

SZET II. Előkészületek

 Namármost, rámkerült a sor a főzőcskeversenyben, szóval ideje elgondolkodni a dolgon. Nyilván valami hagyományosat kellene alkotni, de ugyanakkor különlegeset. Ahogy végiggondoltam, leginkább olyan ételeket választottam, amiket annak idején Anyukám is főzött nekem, ha kényeztetni akart. Ilyen fogásokkal biztosan nem lövök bakot.

Vettem leveles tésztát, házi tepertőt, csirke combokat, és mellfiléket, vajat, háromféle hagymát, sajtot, mazsolát, és persze leveszöldséget. Volt otthon szilvalekvár, és meggypálinka, babapiskóta, és olívaolaj. Ma még vásárolok, de lehet találgatni, hogy mi készül holnap este... aztán persze szépséges fotókkal fogom lebuktatni a versenybe dobott menüt, de csak tessék, csak tessék.....

 

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr87963119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása