Balzsam- a gasztroblog

Szórd bele, keverd össze, kend rá, edd meg....

Fotóalbum

2008.12.30. 08:06 Balzsam...

Hosszú barátságok...

 

 

Megvan az az érzés, amikor szeretnél visszahozni valamit, ami már elmúlt, és rájössz, hogy lehetetelen? Brutális.

A képeken régi, és jelenlegi kollegákat láthattok. Igen, az ott Milkovics Pali, akik nézik a Paprikatévét, azoknak ismerős lehet a pasi, aki úgy csinál mintha tudna főzni, közben minden adást végigökörködik, nehogy unatkozzon a kedves néző. Palikát (a háta mögött Pulikának hívtuk) ezer éve ismerem, úgyhogy nem fog megsértődni.

Valamikor 2002 januárjában kezdtem dolgozni a mostani munkahelyemen. Induló műsor, pici szerkesztőség, kritikán aluli állapotok (a székeken aludtunk egy-egy hosszú műszak után), amiket így, ennyi év távlatából megszépített az idő.  Ez már csak azért is egyértelmű, mert amikor elkezdtem szervezni a tegnap esti bulit, mindenki rázendített az " ÓÓÓ hát emlékszel amikor anno.." kezdetű mondatokra, amikből végeláthatatlan anekdotázás lett.

Tessék Palika ajándéka, a legviccesebb ABBA koncert autentikus környezetben, én bevallom, vinnyogva röhögtem rajta.... pedig véresen komoly.

 

 

Egyébként köszönöm a tegnap este résztvevőinek, igazán jót szórakoztam... remélem ők is.... :-)

Szólj hozzá!

Címkék: buli krumpli sült paprikatévé


A bejegyzés trackback címe:

https://balzsam.blog.hu/api/trackback/id/tr20848111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása